2009. július 21., kedd

Update Sita Buzaului-ból

A bicajozást mára abbahagytuk. Mindenki épségben várja az autók visszatértét egy Sita Buzaului nevű település lokáljában forró leves és a kihagyhatatlan szalmakrumpli társaságában. Mindenki jól van: jóllakottan, megmelegedve várakozunk a kocsikra. Holnap Gyula is utolér vonattal Buzău körül, aminek nagyon örvendünk!

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

sokkal jobb volt egybe olvasni az aznapi kalandokat...igy csoppentve szetszorva kicsit idegesito...s nem lehet elvezni annyira, s a lenyeg is eluszik, mert nem lehet kovetni az osszefuggeseket:-"

Névtelen írta...

sokkal jobb volt egybe olvasni az aznapi kalandokat...igy csoppentve szetszorva kicsit idegesito...s nem lehet elvezni annyira, s a lenyeg is eluszik, mert nem lehet kovetni az osszefuggeseket:-"

Biciklitura írta...

Kedves Anonymous! A blogbejegyzes reszben a szulok informalasat szolgalja ugyanis tizenevesekkel vallaltam fel ezt a kalandot. Csak ezutan valik az esetleges erdeklodok gyonyorkodtetesere. Ha van turelme akkor az egesz napi bejegyzest is elolvashatja amikor erre lesz lehetosegunk. Talan van, aki ertekeli hogy egesznapos ut alatt van kello figyelmunk "update" tipusu bejegyzesekre. Amennyiben ez idegesito, akkor javaslom a szomszedneni bloggjat. Zsolt

Kis Zoltan-Istvan írta...

Ezt meg is köszönik a szülök, hogy ilyen apró-cseprő részleteket adnak, tudhassuk, hogy mindenki jól van. Köszönjük !

anya írta...

Szep Jo Napot Mindenkinek!
Halasan koszonunk mindent, a bejegyzeseket is, termeszetesen.Ez a hab a tortan.Nagyon jo rolatok olvasni, olyan mint egy ifjusagi kalandregeny. Az is lehet,hogy a ket het vegere bloggfuggoseget kapunk.
Ide csatolnam egy ismerosom velemenyet is:<<
Az este sikerült aztán megnézni az oldalt. Hát, nagyon vagány! Ügyesek, LE A KALAPPAL!!!
Csodálni való az a munka, amit a szervezésbe fektetnek (mondjuk, csak így lehet, ekkora utat felvállalni!). A biztonságot kell a szülő is, és a résztvevő fiatal is érezze. Ez nagyon fontos! De, gondolom, ilyen komoly hozzáállás mellett ti sem izgultok jobban a „kelleténél”.
AZ ÚR LEGYEN MINDEN LÉPÉSÜKKEL!!!
>>

Agi es a kis Pocaklako írta...

Sziasztok bicisek! Mi itthon argus szemekkel figyelunk minden kis bejegyzest a bloggon es nagyon orulunk hogy veletek minden rendben van. Kedves bloggerek koszonet a munkatokert!!! Ne erintsen olyan emberek negativ comment-je akik meg a nevuket sem merik felvallalni. Csak igy tovabb, jo idot, jo szorakozast es vigyazzatok magatokra es egymasra.

neo írta...

Oszinten bevallom en orankent ellenorzom van-e mar valami uj hir rolatok. Legalabb annyi hogy elindultunk, elertunk eddig vagy addig, minden rendben stb.
A napi kepes beszamolo a "hab a tortan", de igen fontosak a napkozbeni tudositasok is.
Csak ugy mint regebben a radios focitudositasok alatt: "minutu si scoru" !

apa írta...

Istvannak uzenem, mert nem sikerult vele telefonon beszelni hogy ne feledkezzen meg a napkremrol es arrol hogy a kulacs mindig tele legyen vizzel.
Matol kiertek a hegyek kozul es az elorejelzes is igen meleget josol a kovetkezo napokra.

neo írta...

Irjatok kerlek mi a terv a mai napra.

Névtelen írta...

Sziasztok!

A kis mini biciklicsapat tovabbi jo tekerest es kitartast kivan nektek.

Kolozsvar,
2aguifi
Vitus

Ildiko írta...

Sziasztok!
Eddig nem tudtam, milyen a szamitogep-fuggoseg,de miota a blogbelyegyzeseket kovetem,allando kenyszert erzek hogy ellenorizzem, nem irtatok bar 1 sort?Nagyon halasak vagyunk, hogy szakittok idot arra is,hogy az informaciok alapjan mi nyugodtak lehessunk, tudva, hogy minden ok,epsegben van mindenki.Hajra, bator es ugyes csapat!

Nyik-nyik írta...

Ahogy van időnk a számítógép elé ülni az első dolgunk a bicatúrások bejegyzéseit elolvasni. Nem tartottunk még kapcsolatot ilyen módon társakkal így csak olvastuk a bejegyzéseket. De most már végre megtaláltuk a módját (tökéletlenségünk az egekig ér), hogy elmondjuk, leírjuk: gondolatban veletek szeljük a kanyarokat és szidjuk az emelkedőket, egyszóval irigyelünk beneteket, és ami a legfontosabb büszkék vagyunk rátok.
Vigyázzatok magatokra és vigyázzatok egymásra.
Zsolt ügyes vagy, tarts ki és szórakozz jól.

anya írta...

Kis Zolinak uzenem, hogy naponta tobbszor kenje be magat a napvedo kremmel s akkor is igyon sok folyadekot, ha nem erzi, hogy szomjas!!!Balazs uzeni:szeretlek, draga testverem,szorakozz jol, nagyon hianyzol!

gyszabo írta...

Egészen egyszerüen nagyszerüek vagytok.Egész napi bicajozás után meg arra is van erőtök hogy minket ilyen érdekes, élménydús beszámolókkal lepjetek meg,s minket aggódó szülőket megnyugtassatok hogy minden rendben,épek vagytok ,egészségesek-ezt nagyon köszönjük.Továbbra is kitartást,balesetmentes bringázást,jó időt és sok szép látnivalót kivánunk az egész csapatnak.

neo írta...

Legyszi irjatok mar valamit, latjatok mindenki nagyon varja mar a "hireket".