2009. július 30., csütörtök

Update Lepsa közeléből

Tudatjuk kedves olvasóinkkal, hogy a teljes csapat újra együtt van a Putna partján letáborozva a Valea Sarii település utáni részen, Lepsától nem messze.

Ezzel mai célunkat elértük, és különösen meg vagyunk elégedve teljesítményünkkel, hiszen a 15 tagú felderítő csapat 2 óra alatt felhúzta a teljes tábort, megpucolt két zsák szalmakrumplinak valót, 2 liter tejfölös muzsdéjt és 1 nagy tekenyő reszelt sajtot preparált a 23:38 perckor beérkezett 19 tagú bringás osztagnak, akik ahogy leszálltak bringáikról meg is támadták a kaját. Nagyszerű, igazán összeforrott csapat vagyunk.
Ez most már ma este mérhető tény. Az improvizációk kedves Neo pedig egyelőre gondviselésszerűen bejönnek, remélem ez hazáig így marad. Fotók ahogyan sikerült a vodafont meggyőzni, hogy fontos számunkra ez az operáció is:) A holnapi napon várhatóan Kézdivásárhelyig bringázunk, élvezzük Erdélybe való visszavonulásunk, oszt majd a segesvári éjszakát valószínű kiugorjuk, és Enyedig leautózunk, ugyanis nincs túl nagy értelme a Brassó-Segesvár vonalon lassítani a gyorsforgalmat. Kb. ennyit a tervekről.
Üdv mindenkinek, Zsolt.

Üzeneteink:
Fery: üdvözlöm Pistit, Timit, s Levit és remélem olvassák a bloggot!
Dezső: Jól vagyok!
PP: Éjjel a legvagányabb biciklizni, s finom Emese muzsdéja, holnap telefonálok!
Lehelke: szuuuper volt ma, nagyon szeretem az éjjeli bringázást.
Szén Sándor: Ma nagyrészt autókkal mentünk, egy személyvonat tempójával, este bringáztam, ami nagyon kellemes volt. Az én telefonomat kellett volna hozzam, mert az már úgyis rossz...
Nyitrai Zsolt: büszke vagyok a biciklimre!
István: minden rendben!

2 megjegyzés:

Kiss Judy írta...

Hozzászólásom nem ehhez a bejegyzéshez kötődik, inkább csak egy kérdésem lenne, ha lennél oly szíves és válaszolj nekem. A Békási-szorosba megyünk kirándulni, 2 napos túra lesz, és nem igazán tudjuk hol lehet sátrazni, mivel elég sokan ijesztegetnek medvével... Van esteleg ötleted erre nézve?

Biciklitura írta...

Kedves Timi!
Én csak annak kapcsán tudok hozzászólni a kérdésedhez, amit bicatúrás szempontból végigcsináltunk a Békás szoros környékén. Mi 35 fővel eléggé levédjük magunkat a táborveréskor mindenféle külső veszélytől (medve, politikusok, stb.) Ha többen mentek, akkor hasonló felkészülést és folyamatosan égő tüzet javaslok. A Békás szoroson mi csak átvonultunk annak idején, a szállásunk történetesen egy panzióban volt a Gyilkos tó mellett. A tóval szemben felfele a hidegség irányában nagyszerű sátrazási lehetőségek vannak. A szorosban nem tudom merre jobb, még érdeklődjetek.Üdv, Zsolt