2009. július 22., szerda

Update Brailaról

A csapat sikeresen megérkezett Braila-ra. Jelen pillanatban készülünk a komppal való átkelésre, ez egy hosszas folyamatnak mutatkozik a rakomány miatt. Az átkelést követően a Duna egyik holt ága mellett fogunk letáborozni. Táborverés, vacsorakészítés alatt a mai nap beszámolójával is előrukkolunk, hiszen csatlakozott hozzánk Gyula, friss erőkkel.
P.S.: a harmadik nap fotóit technikai okok miatt még nem sikerült föltennünk, de dolgozunk rajta. Nem csak a Duna holt ága holt, hanem a világháló kapcsolatok is...

Egy óra elteltével:

Az átkelés megtörtént, bár a Danubiustrans kompos munkatársai kissé megrökönyödve fogadtak és walkie-talkie hiányában amolyan becsületes balkáni szokással, ordibálással fejezték ki abbéli örömüket, hogy segíthetnek nekünk átkelni.
A Duna holtágánál verjük fel a tábort, a naplementés fotók most készülnek. Este 11ig minden frissítés megtörténik.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sokk sikert a szunjogok elleni harcban!!!Ne hagyatok hogy ok gyozenek mert draga a magyar ver!Kellemes idotoltest jo ejszakat!

neo írta...

Hihetetlen lementettek a terkeprol!
Egy Erdely terkepen kovettem eddig az utatok de ma este rajottem hogy az "Iszap vulkanok"-nal elfogy az informacio.
Meg nem fekszunk le, varjuk a beigert kepeket es beszamolot a mai naprol.

Sanci írta...

Hajrá, hajrá, csak így tovább. Türelmetlenül lessük, hogy mikor mi történik. Jó hallani, hogy a hangulat kiváló. Amúgy jó hamar bezavartátok a Duna partig.

Sanci írta...

Agi megkaptam az üzeneted, vigyazz a szúnyogokkal! Drukkolok.

apa írta...

Istvan kerlek olvasd el az sms-t a telefonodrol.