2009. július 19., vasárnap

Előzetes tudósítás

Kedves érdeklődök,

Ez az első friss bejegyzés: jelentjük, hogy a gyönyörű időn, amit ma sokan kaptunk már túl vagyunk, és leküzdöttük az esőt.
Hamarosan elérjük Iklandot, a betervezett szálláshelyet, de a vízes talaj miatt úgy döntöttünk, hogy tovább megyünk, mert igy nem tanácsos sátorban aludni. A csapat 3 autója: polo ady, zöld golf nono, audi 200 zsolt előre indultak Homoródszentmárton fele, a maradék 2 autó 10 bátor bringással tovább folytatja az utat és valószínű, hogy már Szováta előtt értük jönnek az autók, és ma este egy kerek napot nyerve, már Homoródszentmártonban, forró zuhany után, ágyakban alszunk.
A mai nap kalandjairól este 11 körül, remélhetőleg fényképes beszámoló is készül, akkor majd újra jelentkezünk.
Mind jól vagyunk és a csapat kiváló - természetesen Antika szokásához híven egészen bensőséges kapcsolatot létesített az aszfalttal, de ő amúgy is tiszta “fibra” és bátran állja a sarat.

9 megjegyzés:

nyolcperhusz írta...

Na ez jó hir. :-)

Kis Zoltan írta...

Reméljük, hogy épségben ér mindenki Homoródra, Balázs üzeni a tesójának, hogy nagyon szereti és várja, hogy jöjjön haza :-). Ügyesek vagytok, csak így tovább. TV-ben mi nem láttunk semmit, pedig egész nap vadásztuk a híreket.

Gyusziiiii írta...

Antifiam, ha nem estél volna le, az lett volna csoda:).
Örülök, hogy az idő ellenére sikerül haladni s nem hagzjátok magatokat.
Minden jót nektek...hamarosan érkeyem:)...remélem

Névtelen írta...

Ügyesek vagytok, alig indultatok, máris egy nap nyereség!! Csak igy tovább!

feketeagi írta...

Nagyon ügyesek vagytok hogy csak most indultatok el s máris egy nap nyereség van.Az akkor azt jelenti hogy már holnap itt lesztek nálunk?További jó utat. vIgyazzatok magatokra.

AtomicSX10 írta...

Ez igen kemeny elso nap lehetett foleg annak a 10 bator legenynek akik lekerekeztek egeszen Szovataig. A mai valtozas hogy modositja a holnapi tervet ?

Akabelle írta...

Sziasztok!!!
Irtó furcsa olvasni a blogot... de örülök, hogy csupa jó hírrel szolgáltok, csak így tovább! Jó utat nektek, a Hosszú legyen veletek, és a jó idő...

(Amíg lehet, követem a blogot, de sajna nem lesz mindig netem... majd visszamenőleg bepótolom;) )

Koka írta...

Húúúú...jók vagytok, máris egy nap nyereség... nemmondom szép. Máris hiányoztok. Sajnos nem láttunk titeket a TV-ben, de hát ez van. Na szóval így tovább.

P-terfi írta...

Ugyesek vagytok csak igy tovabb. Jo szerencset tovabbra is.