2014. augusztus 11., hétfő

16.nap


Megérkeztünk! A mai napnak ez a lényege, mind sikeresen begurultunk az udvarra, az előző évektől eltérően autókkal. Vége a túrának, vége egy olyan 16 napos időszaknak, amelyből rengeteget tanultunk – mindenki hozzátette a maga kis részét és szerencsésen és boldogan visszaértünk a kollégium udvarára.
Giurgiuból indultunk ma és több, mint 400 kilométert tettünk meg. Nagyon sok ez, még autókkal is. A szállodában megtartottuk a kiértékelőt, mindenki elmondta, hogy mi az, ami számára pozitívum, illetve negatívum volt a túrán. Abban mind egyetértettünk, hogy Törökország felejthetetlen és mindenképp megérte letekerni odáig. Nagyon jó hangulatú beszélgetés volt, ezzel picit visszapergettük az elmúlt napok élményeit és megpróbáltuk felfogni, hogy mi is történt velünk – bár az elhangzottakból úgy tűnt, kell még legalább pár nap, amíg ráeszmélünk, hogy tulajdonképpen mit is vittünk véghez.

10 körül indultunk el és csaknem tíz órás autózás után értünk Kolozsvárra. Az út fárasztó volt és hosszú, de örülünk, hogy hazaértünk és a suli udvarán köszönthettek minket a szülők. Köszönjük mindenkinek, aki eljött és várt minket, köszönjük, hogy követték blogunkat is. A mai napról csak ezt a rövid kis bejegyzést tesszük, de még a héten felkerül egy jó hosszú összegző, amiben megpróbáljuk a túrát összefoglalni. Élvezzék az utolsó adag képet (hamarosan felkerülnek), az üzeneteket pedig személyesen kérdezzék fiaiktól, lányaiktól. J












1 megjegyzés:

gyszabo írta...

Örülök-s azt hiszem nem csak én-hogy hazaérkeztetek épen ,egészségesen,hogy vigyáztatok magatokra s egymásra.Mert nagyszerű dolog sok szépséget,igazi, önzetlen emberséget látni-tapasztalni,de legalább annyira jó hazatérni az ismerős és megszokott világba.
Kedves blogírók köszönet a rendszeres,részletes és igényesen megfogalmazott napi beszámolókért,hiszen így mintha mi is veletek lettünk volna ezen a különlegesen szép jubileumi túrán.