2016. július 8., péntek

0. Nap

Ahogy a fesztiváloknak, úgy nekünk is van 0. napunk. Sőt mínusz 10. is. Sürgés-forgás, pakolás, szerelés mind-mind közösnek mondható, de a Bicatúra ennél több, hiszen kiegészül otthoni lekvárral, zakuszkával, sok-sok csokiskiflivel, süteménnyel és egyéb finomságokkal. Nem feledkezünk meg a túráért feláldozott disznóról sem, amely fontos része a vacsoráinknak. Lassan minden a helyére kerül, a hét kocsi megpakolva, feldíszítve, a csomagok bepakolva, a mobil konyha készen áll, zászlóink lobognak, röviden: készen állunk a XI. Bicatúrára!
                                        




Egy év szünet után újra összeáll a csapat, újabb merész célokkal indulunk holnap reggel útnak. A végcél Krakkó, de addig várnak ránk Erdély dimbes-dombos tájai, Magyarország síkságai, Szlovákia várai és nem utolsó sorban Lengyelország barátsága. Már az elmúlt két próbatúrán bebizonyosodott, hogy erős csapatként állunk a kilométerek, szerpentinek elé.



Köszönjük a segítséget, bíztatást és a sok-sok finomságot, ígérjük semmit sem hozunk belőle haza!

Mindenkit szeretettel várunk reggel 8-kor az iskola udvarára, ahol elköszönünk két hétre és rendőri kísérettel elhagyjuk kincses városunkat. Este Szilágyballáról jelentkezünk, kövessék utunkat, várják üzeneteinket.



Nincsenek megjegyzések: