2011. július 21., csütörtök

Ráhangolódás

Idén úgy döntöttünk, hogy az előkészületek is vannak annyira fontosak, hogy bekerüljenek a bejegyzések közé, így hivatalosan is megkezdenénk a visszaszámlálást.

Nagyon sok minden történt a napokban a kollégium udvarán. Ha valaki arra járt, az tudja, hogy néhányan már sátrat vertek s nap, mint nap kalapálnak, fúrnak, festenek, porszívóznak, kocsikat takarítanak. Nem kell kétségbe esni, nem nyitott senki, sem kocsitisztítót, sem műhelyt az udvaron csupán készülünk a túrára, zajlik az élet.

Lassan minden a helyére kerül: a kocsik csillognak, a trailer-en is szárad már a friss festés, készül a zászló, és alakul a csapat is :).

Idén a túra is halad a korral, facebook oldalt hozott létre magának, s majd ezen is lehet követni az eseményeket. Az oldal címe a következő: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002661405387#!/pages/BICIKLIT%C3%9ARA-Pusztul%C3%B3-k%C3%B6vek-nyomdok%C3%A1ban/202853003097073

Ugyanakkor figyelmükbe ajánljuk a román nyelvű blogot, amelyet a következő oldalon hoztunk létre: www.expeditie-unitarian.blogspot.com . Ezt is lehet ajánlani barátoknak, ismerősöknek. A jelenlegi bloghoz hasonlóan naponta frissítjük majd ezt is az aktuális bejegyzésekkel és képekkel.

Mindenkinek kívánunk kellemes ráhangolódást és ha valaki kíváncsi, hogy hogyan készül egy biciklitúra várjuk a kollégium udvarára:).

Nincsenek megjegyzések: