2011. július 23., szombat

-1. nap, 0. éjszaka

A mai napon bizonyítottuk be magunknak, hogy az eső nem jelent különösebb akadályt számunkra, ugyanis az eső okozta sok ki-be pakolás ellenére is sikerült elvégezni a hátra maradt feladatainkat.


A csomagjaink már a az utánfutókban szépen elrendezve hevernek, az ételek abc sorrendben vannak szortírozva, a kocsik már csodásan díszelegnek, a bringák pedálozásra készen állnak, a zászlók gyönyörűen lobognak már az utánfutókon, még a hátsó kijáratót is külön elkészítették nekünk az utÁszok, hogy méltóságteljesen tudjunk kivonulni; egyszóval akár most is indulhatnánk :).



Hosszú nap volt a mai, de eredményes. Mindenki tett-vett, mert dolog volt bőven, és került, minden amire csak szükségünk lehet. Eredményes és hangulatos volt az udvar az eső ellenére is. Ennél többet nem is igazán mondhatnánk a mai napról, majd a képek árulkodnak.


Ami még hátramaradt, az az, hogy: mindenkit sok szeretettel várunk reggel 8-kor az udvarra, egy integetésre, mielőtt két hétig a világ egyik legcsodálatosabb élményét éljük:)! Holnap majd a világ egy másik sarkából jelentkezünk:).

2 megjegyzés:

bicadrukker írta...

Sajnálom, hogy elaludtuk az indulást :((
Jó időt, jó tekerést, jó szórakozást!!!

Névtelen írta...

Szervusztok Tekerők, olvaslak és irigyellek! Közben nagyon büszke vagyok rátok! Hajrá, mutassátok meg kik vagytok! Közben, nehogy kiessek a szerepemből, kérlek ne felejtsetek el pecsétet és aláírást gyűjteni útközben, a "delegáció"-n van négy hely.Gyönyörű napokat nektek!!!