2011. július 22., péntek

- 2. nap

Hihetetlen, hogy mennyire meg lehet bízni manapság a meteorológusokban, ugyanis, ahogy már tegnap említettük a próbatúrát az előrejelzések miatt délutánra terveztük, és bevált:) : nem vert el az eső az első közös bringázáskor. De amíg arról mesélnénk, még néhány apróságot meg kell említenünk.


Reggel korán kezdtük az előkészületeket. Egyesek alkatrészek után mentek, mások még egy utolsót festettek, s szép lassan kinyílt a bringa-szerviz is az udvaron. Egymás után felállított biciklik, nyakig koszos ,,mesterek”, ezt látta az, aki ma erre látogatott.


Aztán kettő körül leültünk egy kis megbeszélésre. Felelevenítettük a vonulási szabályokat, ünnepélyesen felvettük a mellényeinket, és elindultunk. A cél Kajántó volt.



A városban a nagy forgalom nem nehezítette meg különösen az életünket, annál inkább a városból kivezető emelkedő. Egyeseket rendesen próbára tette az ereszkedő nélküli emelkedő. Volt, aki vissza kellett forduljon egy rövid javításra, volt, aki a másodpilótával cserélt helyet, de szerencsésen kijutottunk mind, s kijelenthetjük, hogy úgy az újak, mint a régiek becsületesen kiállták az első próbát. Kicsit pihentünk majd visszafele sokkal könnyebben, edzettebben ereszkedtünk be a városba.



Az est csúcspontja a túra főszakácsa által készített vacsora volt, a páratlan, titkos recept alapján készített spagetti:):).



Igaz, kicsit félre állt tőle a hasunk, s nehezen tudtunk nekilátni a hátra maradt feladatainknak, de azért megerőltettük magunkat, s még ebben a pillanatban is a fiúk sátrakat, és dobozokat tisztítanak. Közben megbeszélés folyik a holnapi nappal kapcsolatban, már tényleg csak az utolsó, de talán legfontosabb simítások vannak hátra.

Holnap majd újra jelentkezünk, remélhetőleg napsütés közepette:).


Nincsenek megjegyzések: