2011. július 31., vasárnap

Panziós intermezzo

Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves blogkövetők!
Vidáman és kipihenten közöljük Önökkel, hogy a zsilvásári "La Narcise" panzió tulajdonosait sikerült Zsoltnak rávenni arra, hogy a következő éjszakát is itt tölthessük féláron és a saját ételeinken. Ez azt jelenti, hogy nem kell azonnal szedelőzködnünk és továbbállnunk Petrozsény irányába, hanem még egy kényelmes és pihentető éjszakát alszunk itt a kényelmes szobáinkban. Jelen pillanatban mindenki mos és tereget, takarítjuk az utánfutókat és szereljük az autókat, délután pedig városnézésre indulunk Brancusi munkáit megtekinteni. Igencsak ránkfér ez az ajándék.
A tegnapi blogbejegyzésből kimaradt az a valóságrész, hogy bizony páran elestek lefele ereszkedésben (Sanyi, Szili,Gergő, Zalán, Edgár), de senkinek semmilyen komolyabb baja nem lett, csupán apró horzsolások és zúzódásokat kellett a túradokinknak fertőtlenítenie. Holnap délután ülünk vonatra, és este érkezünk a Bolii barlang bejáratához, de addig is este 11-ig jelentkezünk a szokásos napi eseményekkel. Szeretettel üdvözöljük az otthoniakat!

2 megjegyzés:

gyszabo írta...

Csak nézelődjetek,pihengessetek,megérdemlitek mert húzós napokat hagytatok magatok mögött.A zúzottaknak és horzsoltaknak gyors felépülést kivánunk.
Mosolygós szép napot mindenkinek.

anya írta...

Ha jol nezem a sarga utnak vege es kovetkezik a zold. A "zold", az mindig rovidebbnek tunik es hamarabb telik. Elvezzetek minden pillanatat!
Ma, vasarnap, gondolom sok halas szulo Ratok gondolt a templomban:
"Aldjad Ot, mert az Ur mindent oly szepen intezett!
Sasszarnyon hordozott, vezerelt, bajodban vedett.
Nagy irgalmat naponkent tolti ki rad:
Aldasat mindenben erezd!"

Puszi mindenkinek!