2007. június 30., szombat

5. nap


Táborozás a Surduc tó partján.


Készül a tejbegríz "reggeli" 12 órakor.


"Csendes és tiszta foglalkozások", egyesek meghú-
zódtak az árnyékban.


A megígért biciklijavítás.


Roham a csónakázók ellen.


Uzsonna, azaz dinnyevés vagy ahogy mások
mondják, "kerekasztal megbeszélés".



Előkészületek a gulyáshoz.


Gulyásfőzés "hagyományos" eszközökkel.


A merítés is hagyományosan történik.


Serény mosogatás avagy ökomosogatás!

Kedves otthoniak !

A mai nap a pihenés jegyében telt el. Nem volt ébresztő, hanem a fiiiinom reggeli (amely kb. 12 óra körül készült el:) volt az egyetlen ébresztőnk. Először is kihasználtuk a terep természetes adottságait ( azaz mindenki alaposan kilubickolta magát a nagyon is meleg vízben – még az úszni nem tudó atyánkfiai is, akiket egyes szívélyes haverok sikeresen felborítottak a csónakkal- örök hálánk ezeknek:).

A továbbiakban intenzív biciklijavításba fogtunk, már aki értett hozzá... aki nem, hát az statisztált.

Ezzel párhuzamosan további tevékenységek is folytak. Ilyen például az agyonstrapált kocsik megmosása, serény mosogatás... illetve a táj ,,természetes szépségeinek” megcsodálása, egyes szakértők részéről.

Egy további jó hírrel is szolgálhatunk kedves hozzátartozóinknak... azaz, hogy a csapat nem kapott ételmérgezést a fiúk főztjétől:), ugyanis nekiálltak nagy bátran gulyást főzni, persze ipari mennységben, mint mindig. Kajálás után mindenki megnyalta a tíz ujját...

Mivelhogy nagyon leleményesek szoktunk lenni, most sem hagyhattunk ki egy kiváló alkalmat arra, hogy ezt a tényt bebizonyítsuk... a srácok a rendelkezésükre álló nájlonoból vízicsúzdát fabrikáltak, amelyet büszkén ,,vízirájdernek” neveztek el.

Mindezek után, a nagy hohohóóóó, vagy ,,hihihihi” horgászaink nekiálltak, hogy megcsillogtassák horgászati tudományukat, persze a bot nyelén kívül semmit sem fogtak (természetesen objektív okok miatt – ez már így szokott lenni:).

Hát a mai nap körülbelül így telt el, holnap egy elég megpróbáltató nap vár ránk, ezért a csapat már az igazak álmát alussza, és ez a magyarázata annak, hogy már megint nincsenek személyes üzenetek, de töredelmesen megígérjük, hogy ezt a kis mulasztást az elkövetkezendő napokban alaposan kárpótoljuk.

Mindenkinek jó éjszakát kívánunk – és azoknak, akik reggel olvassák, azoknak jó reggelt.

2 megjegyzés:

Hanna írta...

HAJRA!!!Megcsinaljatok!!!....Sokat gondolok ratok mostansag...nagyon sajnalom,hogy nem tudtam menni...:(:(...puszilom a batyjamat meg Helgat....probaltam hivni oket,de kivannak kapcsolva...mindenfele ertelemben..:P..:)

Ábel írta...

vízirájder...
Ötletes :D