2009. augusztus 1., szombat

14. nap - hazafele

Most már biztosra szeretnénk kijelenteni, hogy fél öt és öt óra között érünk haza, vagyis az iskola udvarára, s minden kedves szülőt, támogatónkat és barátunkat sok szeretettel várjuk, hogy lássák, hogy is néz ki az, aki bringával eljutott a Duna Deltáig és vissza is jött.

Van néhány vidéki társunk, akikért ma nem jöhetnek sem szülők, sem barátok, ezért a bentlakásban töltenek még néhány napot. Emiatt megkérünk mindenkit, hogy a szokáshoz híven egy kis ennivalóval - ami minden lehet pátén kívül- várjon bennünket. Az elmúlt években ez tökéletesen működött, szilvásgombóc, kis tészta, rántotthús, ilyesmiket szoktunk kapni, amit majd a holnap illetve holnaputáni kocsi és utánfutótisztitáson majd együtt fogyasztunk el. Előre is köszönjük mindenkinek.

Már lassan szedjük össze a dolgainkat, az utolsó pakolás következik, illetve nekivágunk majd a hazavezető útnak, ami tordáig villámgyorsnak ígérkezik, a Feleket pedig mindenki a maga ritmusában mássza majd meg.
Hamarosan találkozunk, azoknak pedig akik virtuálisan követték kalandjainkat köszönjük a figyelmüket és a bátorító hozzászólásokat, a holnapi napon minden hiányzó fotót feltöltünk a napi bejegyzésekhez, hogy ezután teljes értékében lehessen újraolvasni 14 nap kalandozásait.

3 megjegyzés:

neo írta...

Az idojaras ma veletek tart, a bujocskalo nap is segit majd a Felek megmaszasaban.
Mindent bele, nagyon varunk !

P-terfi írta...

Gratulalok, ugyesek vagytok.Hallotam ma a radioban az interjut nagyon tetszett.Remelem, hogy hamarosan talalkozunk es aztan meseltek.

Academia Camerini írta...

Olá, visitei o seu blog. Gostei muito!
Grande abraço!
http://academiacameriniag.blogspot.com/