2014. július 26., szombat

0. nap


Paradicsom be, uborka kipipálva, lesütött hús az utánfutóban, indulhat a 10. biciklitúra. Látszólag úgy kezdünk, mint az elmúlt kilenc túrán, ugyanaz a sürgés-forgás az udvaron, biciklijavítás, kajaszortírozás, csak egyetlen különbség: olyan merészek vagyunk, hogy Rodostóig, ismétlem RODOSTÓIG (!!) bringázunk. Oké, Bulgáriát kiugorjuk, de azért ezer kilométer tekerés mindenképp előttünk áll.

Holnap indul a haddelhadd, Tarnica fele haladunk, majd Havasnagyfalunál (Mărișel) kezdődik az első emelkedő. Csaknem 15 kilométer, de az az igazság, hogy nem tudunk olyan túrát kitalálni, amelynek ne az első napja legyen a legnehezebb. Idén kétségtelenül az, legalábbis bringázás szempontjából. Persze, ha azt nézzük, hogy ez a nap milyen csekély szelete ennek a nagy tortának, amit a következő 16 napban elfogyasztunk, akkor másképp értelmezhetjük nehézségét. De pont ezt szeretjük az egészben: apró kis szeletek, méterekre lebontott emelkedők, izzadt narancssárga mellények és útszéli uzsonnázások – ezek is mind a bicatúrához tartoznak.  Idén viszont az izzadtságunkat a Márvány-tengerben mossuk majd le.  
Addig is, kövessék blogunkat, holnaptól teljes gőzzel működünk, sok-sok fotóval és üzenettel.


Képek a mai pakolásról:







3 megjegyzés:

Unknown írta...

Már vártam a nulladik nap krónikáját. Tizenhat napig ezzel fog indulni a nap. S amíg újra találkozunk "hordozzon titeket tenyerén az Isten".

dezso ildiko írta...

nagyon ugyesek vagytok sok sikert

Rami írta...

Sziasztok!
Újra figyeljük az eseményeket Budapestről is. Megvolt a 24-dik osztálytalálkozó is Gyömrőn,most már teljes gőzzel figyeljük a bicatúrát! Kevin,sok sikert és mindenkinek hasonló jót kívánunk.
Puszi,Rami.