2012. augusztus 22., szerda

0. nap :D



A túra szervezésének utolsó száz, vagy inkább ötven méterén, a kollégium udvarán nagyon felgyorsult az élet. Egyik sarokból pakolunk a másikba, rendszerezünk, csomagolunk, kocsikat szerelünk és feliratozunk, bringákat javítunk és még rengeteg minden történik errefele még ebben a késői órában is. Abban a stádiumban vagyunk, amikor már csak mindent egy helyre kell rakni, ahhoz, hogy összeálljon ez az egész bicatúrás gépezet. Jó látni, ahogy minden szépen lassan kialakul és indulásra készen áll.




Ma nagyon gyorsan történtek a dolgok és rengeteg minden zajlott. Egyrészt reggel annak rendje és módja szerint megejtettük a próbatúrát. Válaszútig bringáztunk el közösen, meglátogattuk a Kallós Zoltán Hagyományőrző Múzeum és Népművészeti központot, ahol Kallós Zoli bácsi fogadott személyesen. A próbatúra célja főleg az, hogy összeszokjon a csapat, elismételjük a vonulási szabályokat és szokjuk a forgalmat. Hazaérkezés után örömmel konstatáltuk, hogy eredményes volt a próba. Nem volt különösebb gond, noha balesetek történtek, de mindenikből tanulhattunk. Például Orsi már tudja, hogy a rendőr bácsinak nem kell fékdemonstrációt tartani, mert könnyen a lábai elé bukfencezhetünk, Kevin is megtanulta, hogy érdemes betartani a féktávolságot :P…de hát ezek ilyen apróságok, amelyeken könnyen túl tettük magunkat. 




Próbatúra közben a sajtófelelősünk, Polacsek Péter, a továbbiakban PP néven fog szerepelniJ, a kolozsvári sajtó világában járt, és egyik stúdióból rohant a másikba és gondoskodott arról, hogy megismerjenek bennünket az emberek és ne nézzenek furán majd holnap reggel. Itt hívnánk fel a kedves mindnyájuk figyelmét, hogy kövessék a médiát, mert igencsak jó munkát végzett PP és eléggé felkapott téma lett ám a túránk a sajtó berkeiben idén:).




Aztán hazaérkeztünk és folyattuk a pakolást, szerelést, szortírozást, a takarítást és még kitudja mennyi mindennel foglalkoztunk ma. Most is épp a kajákat pakolunk, feliratozzuk a kocsikat, csomagolunk…vagyis az utolsó simításokat végezzük.



Éppen ezért nagyon illedelmesen ma estére elköszönünk, ugyanis vár ránk még pár halaszthatatlan intéznivaló, mert szeretnénk, ha holnap minden a lehető legtökéletesebben indulna.

Holnap reggel már nyolc óra körül gyülekezünk az iskola udvarán és negyed kilenckor már a szokásos rendőri kísérettel vonulunk ki a városból. Lesz itt az udvaron sok szülő, barát, sajtó képviselő és természetesen szivesen látunk mindenkit, akik integetni szeretne majd nekünk:).

Most pedig rohanunk is tenni venni, mert már oooooolyan biciklitúrás a hangulat :).





Szép estét mindenkinek, és holnap majd jelentkezünk Telcsről.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Néhány perc múlva ismét elindul a csapat... Most nekem gond az, hogy nem vagyok az integetők között, tehát a gép előtt ülve "integetek". Isten áldjon és óvjon benneteket!

Névtelen írta...

Kivanunk nektek jo idot es sok sok elmenyt amit majd evek soran szivesen meseltek majd! A&A